2011 m. rugsėjo 16 d., penktadienis

love myself

Šiandien mano nuotaika- vėjuota, galbūt todėl, kad jaučiuosi lyg sirgčiau. Jaučiuosi visai ne penktadieniškai, o sirguliadieniškai. Tradicija- pradėti sirguliuoti prieš gimtadienį, bet dar yra marios laiko, kad pasveikčiau. Stengsiuosi vartoti kuo daugiau medaus, valgyti korį, ir būsiu sveika kaip ridikas.
Manau jau girdėjote, kad orai- vės, todėl reikia pasirūpinti tinkama avalyne ir drabužiais, kad nesušąlti. Nusipirkau labai fainas pirštines, patogios, bei gražios šonuose su mažyčiais bantukais, taip pat įsigyjau ir pelėdžiuką (grandinėlę), šiuo metu tai labai madinga Lietuvoje. Rusijoje visada buvo, ir bus (manau) madinga, barboros. Turių vieną fav, bet jos dažnai nenešioju.
Patarimas, išnaudokite brangų laiką kaip tik galite vertingiau, kol galite. Pati labai gailiuosi, kad neišnaudojau vasaros tiek, kiek galėjau, bet ką čia vien tik apie vasarą karksi visi, juk yra kiti puikūs metų laikai! Pavyzdžiui ir žiemą gi faina, slidinėti, čiuožinėti nuo kalniukų, nes suaugusiems smagu! O ką kalbėti apie vaikučius..
Xi, taigi gražaus penktadienio, o aš einu mėtų arbatos!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą