2011 m. rugsėjo 11 d., sekmadienis

from A to B

Šiandien jau kraunuosi daiktus į lagaminą ir atsisveikinu su Londonu, ir svarbiausia, geriausia drauge Margarita, bei Agne. Su Agne skrisime skirtingais reisais, tad negalėsime kartu šnekučiuotis kelionėje, bet aš įsitikinusi, kad susitikom ne paskutinį kartą!
Šiandien nusprendžiau LB padovanoti dar vieną savo nuotrauką iš turkijos RABIOSA . Galbūt outfit'as matosi ne geriausiai, bet tuo pačiu noriu ir vėl prisiminti puikų laiką, kurį praleidau Turkijoje, šioje nuotraukoje nesimato mano išraiškos, kurioje būtų paslėpti įspūdžiai, bet pažiūrėjusi į šią nuotrauką prisimenu gražius vaizdus ir puikią kelionę.
Taip pat, nuotrauką padovanojau ir veidaknygei, tai yra, jums! Tikiuosi patiks mano nuotrauka, kurią nusprendžiau įkelti.
  • Išvados apie Londoną
Ten tikrai šaunu! Kas dar nebuvote, patariu nuvykti, galbūt jis tapo nuvalkiotu tiesiog Anglijos miestu, bet jame rasite visko, nuo adatėlės iki Anglijos Karalienės! Šiuo metu neturiu minčių ką jums papasakoti, manau nereikia rašyti litanijų, kad suprastumėte kaip čia šaunu, o juo labiau su kompanija. ))
Siunčiu labai didėlį oro bučinuką draugams, artimiesiams ir tiems, kurie mane laiko savo drauge! Labai visų pasiilgau namuose, Lietuvoje ir kituose pasaulio kampučiuose. Prisiminkite, kad jūs visi esate nuostabūs, nepaisant savo trūkumų!
Xoxo, pasaldinkite ir jūs savo širdeles skanėstais!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą