2011 m. spalio 1 d., šeštadienis

love is blind

Šiandien toji diena, kai laiką stuminėju taip, kaip noriu aš, o ne kas kitas! Galbūt taip elgiuosi, nes šiandien paskutinis šios savaitės šeštadienis? Neaišku, šiandienos diena buvo neaiški, nestabili ir nesusiklosčiusi.
Tikėjausi, kad visą laiką tūnosiu namie, bet pasirodo viskas apsivertė aukštyn kojomis! Išėjau pasivaikščioti, prasiblaškyti. Kuo toliau, tuo mažiau laiko randu internetui ir kitiems virtualiems pažįstamiems, bet geriausiu atvėju sužinoti kaip man sekasi jie gali čia! Taigi, nenusiminkite jeigu aš dingsiu be žinios, nes gryšiu.
Gero vakaro!
Šio įrašo post'ą pavadinau 'Love Is Blind' ne todėl, kad netikiu meile iš pirmo žvilgsnio, bet todėl, kad meilė akla, kad ji gali atleisti net pačias didžiausias nuoskaudas, širdyje. Visi turime tikėtis geriausio, to mus mokė močiutės, seneliai, proseneliai, prosenelės, bet niekas nepalaiko to, kad kartais privalome meilės atsikratyti, ir surasti tai, kas tiesiog DABAR turi būti pasiekiama viena ranka, viena koja.
Reikia siekti savo tikslų įsikibus jiems į pašonę, nes viskas netikėtai griūna, saugokime ką turime! Tai gali būti paskutinis dalykas, dėl, kurio mes nusipelnėme ar bent jau norime gyventi!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą